Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
nbfss14352356

Succesvolle serie Talenttrainingen afgesloten

Op de dag dat Feyenoord de competitie hervatte met het uitduel tegen RKC Waalwijk, werd op Varkenoord in de ochtend de tiende en laatste Talenttraining afgewerkt. Onder leiding van oud-Feyenoorders Ben Wijnstekers, Mike Obiku en Ulrich van Gobbel werkten de 128 spelers en 24 keepers afsluitende partijvormen af, waarna in de kantine op Varkenoord de module feestelijk werd afgesloten.

Ben Wijnstekers blikte tijdens de traditionele certificaatuitreiking terug op weer een succesvolle trainingmodule. De samenwerking met trainer Leen Boer van de Academy is daarbij een belangrijk aspect. Een paar talentvolle jongens lopen op dit moment zelfs stage bij Feyenoord Academy, met als doel om te kijken of ze eventueel later kunnen aansluiten bij de jeugdopleiding van Feyenoord. Zo snijdt het mes aan twee kanten. ‘Enerzijds schrijven de kinderen zich bij Feyenoord Soccer Schools in om beter te worden, anderzijds is het voor ons fijn om te zien wat er aan talent in de omgeving rondloopt’, aldus Leen Boer.

‘Tijdens de Najaarsmodule is er veel aandacht besteed aan techniek om baas over de bal te worden. Door verschillende techniekvormen af te werken en positiespelletjes te spelen, hebben de jongens kunnen werken aan de aannames, iets dat zichtbaar is verbeterd’, zo blikt Ben Wijnstekers terug. De trainers prijzen de wil van de spelers om beter te worden en zien ook dat de kinderen daadwerkelijk stappen hebben gemaakt.

In februari gaat de nieuwe serie Talenttrainingen van start. Voor deze voorjaarsmodule zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Klik hier om direct in te schrijven.