Fanshop
Fanshop
fey-ajax-42

Steun jij Feyenoord tegen Roda JC?

Na drie opeenvolgende uitwedstrijden speelt Feyenoord aanstaande zondag (21 februari) weer in de eigen Kuip, om 16.45 uur tegen Roda JC Kerkrade. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt tegen de Limburgers, die begin deze maand werden verslagen in de kwartfinales van de KNVB beker, de reeks mindere competitieresultaten van de laatste weken een halt toe te roepen.

De spelers kunnen daarbij de steun van het publiek goed gebruiken, net als tijdens alle voorgaande thuiswedstrijden dit seizoen, die stuk voor stuk uitverkocht waren. Het duel met Roda JC kan het zeventiende duel op rij worden waarin De Kuip vol zit.

Voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC zijn nog kaarten beschikbaar, vanaf 23,50 euro per stuk. Steun jij Feyenoord tijdens dit belangrijke duel? Bestel dan nu je kaarten via www.feyenoord.nl/ticketshop. Er geldt geen clubkaartverplichting en er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat je kunt kopen.

viagogo
Voor seizoenkaarthouders is het mogelijk om hun seizoenkaart via viagogo te koop aan te bieden voor de wedstrijd tegen Roda JC. Meer informatie hierover vind je op www.viagogo.nl/feyenoord