Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
sfeer%20actie-1

Steun Feyenoord voor Klassieker via #gajemee

Feyenoord-supporters kunnen op zondag 2 maart aanstaande pal voor aanvang van de Klassieker tegen Ajax de spelers extra aanmoedigen via een speciale Twitterwall. Deze zal worden geplaatst in het spelershome in De Kuip. Via de hashtag #gajemee kunnen supporters hun aanmoedigingen sturen aan de Feyenoord-selectie. Met de Twitterwall wil hoofdsponsor Opel de hechte band tussen Feyenoord en het legioen een extra impuls geven. Feyenoord is hiermee de eerste club in Nederland die de supporters op deze wijze – vlak voor elke thuiswedstrijd – virtueel toegang verschaft tot de voltallige selectie.

De Twitterwall zal tot het vaste ‘meubilair’ van het spelershome gaan behoren en drie uur voor aanvang van elke thuiswedstrijd worden opengesteld voor tweets van de aanhang. Een ultieme kans voor alle supporters om in dit spelersdomein door te dringen en de selectie een hart onder de riem te steken.

De Twitterwall wordt op zondag 2 maart, voorafgaand de belangrijke Klassieker tegen Ajax, om 11.30 uur voor het eerst in gebruik genomen. Door #gajemee in hun tweets te gebruiken kunnen supporters vanaf dat moment hun steun aan het elftal betuigen. ‘Ga je mee’ is een verwijzing naar de eerste drie woorden van het beroemde clublied ‘Hand in hand, kameraden’. De tweets die op de Twitterwall verschijnen zijn ook te volgen op het ‘Ga je mee-platform’ op www.opel.nl/feyenoord, zodat supporters kunnen zien wat de spelers zien en dus ook welke tweets het spelershome hebben gehaald.