Fanshop
Fanshop
fey-twente-20

Steun Feyenoord ook in het bekertoernooi!

Bij alle thuiswedstijden van dit seizoen tot dusver was De Kuip uitverkocht. Van het oefenduel met Southampton in juli tot en met de laatste wedstrijd tegen FC Twente van afgelopen zondag: telkens zat het stadion tot de nok toe vol. Een prachtige reeks en tevens het ultieme bewijs van de onvoorwaardelijke trouw en steun van het legioen.

Ook de twee bekerwedstrijden van dit seizoen werden gespeeld in een uitverkochte Kuip. Mede dankzij de steun van de supporters rekende de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst af met PEC Zwolle en Ajax en plaatste het zich voor de achtste finales van het toernooi, waarin Willem II de tegenstander is. Kan Feyenoord ook in die wedstrijd (donderdag 17 december om 20.45 uur) op jouw steun rekenen? Koop dan kaarten via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Leden van Het Legioen profiteren tot en met aanstaande vrijdag 27 november van een voorrangsperiode. Legioen clubkaarthouders kunnen in die periode maximaal vier kaarten aanschaffen, met een korting van 20%. Ook seizoenkaarthouders van Feyenoord kunnen, als ze hun eigen plaats nog niet hebben teruggekocht, deze week vier kaarten kopen. Indien je als seizoenkaarthouder wel gebruik hebt gemaakt van de mogelijkheid je eigen plaats terug te kopen, kun je nog drie kaarten bijkopen.

Voorrang op kaartverkoop
Wil jij voortaan ook voorrang op kaartverkoop? Word dan lid van Het Legioen! Kijk voor meer informatie op www.hetlegioen.nl

Vrije verkoop
Als er na de voorrangsperiode leden van Het Legioen nog plaatsen over zijn, gaan deze op zaterdag 28 november om 09.00 uur in de vrije verkoop via www.feyenoord.nl/ticketshop.