Fanshop
Fanshop
fey-az-38

Steun Feyenoord in de stadsderby tegen Excelsior

Nadat Feyenoord het in de ‘Benefietwedstrijd voor het leven’ opnam tegen Sparta Rotterdam treft de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst komende zaterdag (20:45 uur) opnieuw een stadgenoot in De Kuip. In de 29ste speelronde van de Eredivisie komt Excelsior op bezoek, een ploeg die eerder dit seizoen op Woudestein met 2-4 werd verslagen.

Voor beide ploegen is de stadsderby van zaterdag van groot belang. Waar Feyenoord wil winnen om de derde plaats in de Eredivisie te behouden, daar heeft Excelsior de punten hard nodig in de strijd om lijfsbehoud. Die sportieve belangen zorgen er - in combinatie met de magie van een avondwedstrijd en de verwachte weeromstandigheden - voor dat het een mooie avond belooft te worden in De Kuip.

Jij kunt er zaterdagavond bij zijn, want voor de stadsderby tegen de Kralingers zijn nog kaarten beschikbaar, vanaf 26 euro per stuk. Er geldt geen clubkaartverplichting en er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat je kunt kopen. Steun jij Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen Excelsior? Je koopt je kaarten via www.feyenoord.nl/ticketshop