Fanshop
Fanshop
20131223_feyexc_pell_nb

Steun Daniel den Hoed, kom naar Feyenoord – Excelsior!

Na de 3-0 overwinning op PEC Zwolle van afgelopen zaterdag geniet Feyenoord van een welverdiende winterstop. Voor de ploeg van trainer Ronald Koeman staat op zaterdag 5 januari de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar op het programma, als Excelsior op bezoek komt in De Kuip. Met deze benefietwedstrijd geven de twee Rotterdamse clubs het startschot van het jubileumjaar ‘100 jaar Daniel den Hoed in Rotterdam’. De opbrengst van de derby in De Kuip gaat in zijn geheel naar kankeronderzoek in het Erasmus MC.

Graziano Pellè is naast onder meer de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, zangeres Anita Meyer, acteur Sjoerd Pleijsier en zanger Dave von Raven een van de gezichten van de campagne ‘Maak kanker kansloos’. De spits is te zien in de commercial waarmee deze campagne onder de aandacht wordt gebracht.

Supporters die Feyenoord tegen Excelsior willen bezoeken en op die manier de Daniel den Hoed stichting willen steunen, kunnen via Feyenoord.nl/tickets kaarten kopen voor dit duel. Alle kaarten kosten 7,50 euro per stuk. De vrije verkoop is inmiddels gestart.

Bekijk de commercial van de campagne ‘Maak kanker kansloos’ hieronder in de videospeler.