Fanshop
Fanshop
legioenspeler-maand_Nieuwsbericht

Stem op de ‘Speler van de Maand’ oktober

Leden van Het Legioen kunnen vanaf dinsdag (vandaag) een stem uitbrengen op hun ‘Speler van de Maand’ oktober. Door jouw stem te laten gelden, maar je kans op een van de drie gesigneerde thuisshirts.

Als lid van Het Legioen kun je elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder de drie spelers die zich in de voorbije maand hebben onderscheiden met hun prestaties op het veld. De speler die de meeste punten krijgt, wordt verkozen tot ‘Speler van de Maand’. Karim El Ahmadi was vorige maand de eerste speler die met deze eer mocht gaan strijken.

De opgetelde punten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen-Speler van het Seizoen’ mag noemen. Deze speler ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen.

Klik hier om jouw Legioenpunten uit te delen aan jouw favoriete spelers van de maand oktober. Stemmen kan tot en met maandag 7 november.

In deze maand speelde Feyenoord liefst zes wedstrijden. In de competitie werd gewonnen van Willem II (0-2) en N.E.C. (1-2), terwijl daarna in eigen huis gelijk werd gespeeld tegen Ajax (1-1) en sc Heerenveen (2-2). Ook bereikte Feyenoord de volgende ronde van het bekertoernooi door Excelsior met 4-0 te verslaan, terwijl de ploeg goede zaken deed in de groepsfase van de Europa League met een 1-0 overwinning op Zorya Luhansk.