Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Stem nu op jouw Legioen Speler van de Maand maart

Legioen-leden kunnen weer stemmen op hun Speler van de Maand. Op de eerste dag van april is de verkiezing voor maart van start gegaan. Welke Feyenoorder gun jij deze persoonlijke prijs?

Feyenoord begon aan maart met een eclatante 6-0 overwinning op VVV-Venlo, door goals van Jens Toornstra (2), Lutsharel Geertruida, Bryan Linssen, Steven Berghuis en Eric Botteghin. Deze lijn werd in de overige twee duels van afgelopen maand helaas niet doorgetrokken. Aan de confrontaties met PSV en FC Emmen (beide keren 1-1) hield de ploeg slechts een punt over.

Wordt Toornstra – na uitverkiezingen in november, december en februari – voor de vierde keer dit seizoen uitgeroepen tot Legioen Speler van de Maand, of gaat er een andere speler met de prijs vandoor? Laat jouw stem nu achter!

Spelregels
Legioen-leden kunnen twaalf punten verdelen over drie Feyenoorders die in hun ogen de beste waren in de afgelopen maand. Stemmen op jouw favoriet van de maand maart kan de hele eerste week van april 2021. De speler die over het hele seizoen de meeste punten heeft verzameld, kroont zich tot Speler van het Seizoen 2020-2021.

Stemmen
Wil jij je mening laten gelden? Stem dan nu hier op jouw Speler van de Maand.

Nog geen lid van Het Legioen?
Als lid van Het Legioen profiteer je van vele voordelen. Zo krijg je altijd 15% korting in de (online) Fanshop, ontvang je vier keer per jaar Feyenoord Magazine, toegang tot exclusieve evenementen en winacties, een unieke Feyenoord-welkomstbox en nog veel meer! Meld je nu direct aan.