Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
legioenspeler-september_nieuwsbericht-2

Kies jouw Legioen Speler van de Maand september

De stembus voor de verkiezing Legioen Speler van de Maand is weer geopend. Leden van Het Legioen kunnen vanaf dinsdag (vandaag) hun stem uitbrengen op hun Legioen Speler van de Maand. Alle deelnemers maken automatisch kans op een van de drie gesigneerde thuisshirts.

Leden van Het Legioen kunnen twaalf punten verdelen over de drie Feyenoorders die zij de afgelopen maand vonden uitblinken. De speler die uiteindelijk de meeste stemmen ontvangt, kroont zich tot Legioen Speler van de Maand september. Je kunt hier jouw punten verdelen over jouw favoriete spelers van de maand september. Dit kan tot en met vrijdag 7 oktober.

De winnaar wordt later in Feyenoord TV bekendgemaakt en ontvangt een award. Vorige maand werd Jean-Paul Boëtius uitgeroepen tot de eerste Legioen Speler van de Maand van dit seizoen.

Feyenoord kende een drukke maand september, waarin het zes wedstrijden speelde. De eerste wedstrijd van de maand leverde de vierde overwinning van het seizoen op, uit bij Heracles Almelo werd er met 2-4 gewonnen. Daarna volgden nederlagen tegen Manchester City (0-4), PSV (1-0), NAC Breda (0-2) en Napoli (3-1). Tussentijds werd wel met 2-0 gewonnen van ADO Den Haag in de KNVB Beker.