Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
legioenspeler_nieuwsbericht

Stem nu op de Legioen Speler van de Maand februari

De stembus voor de verkiezing van Legioen Speler van de Maand is weer geopend. Leden van Het Legioen kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op de tweede Legioen Speler van de Maand van het jaar 2018. Alle deelnemers maken automatisch kans op één van de drie gesigneerde thuisshirts.

Leden van Het Legioen kunnen twaalf punten verdelen over de drie Feyenoorders die zij in de maand februari vonden uitblinken. De speler die uiteindelijk de meeste stemmen ontvangt, kroont zich tot Legioen Speler van de Maand februari. Je kunt hier jouw punten verdelen over jouw favoriete spelers van de maand. Dit kan tot en met woensdag 7 maart.

De winnaar wordt volgende week bekendgemaakt. De afgelopen vijf keer mocht Steven Berghuis de award in ontvangst nemen. Gaat de clubtopscorer opnieuw met de award aan de haal of is het deze keer de beurt aan een andere speler?

Wisselvallig
De maand februari begon teleurstellend voor Feyenoord, met een 1-0 uitnederlaag bij VVV-Venlo. Daarna volgden thuisoverwinningen zonder tegentreffers op FC Groningen en Heracles Almelo en werd verloren van Vitesse en PSV.

Februari werd afgesloten met een koude maar mooie bekeravond. In de halve finales van de TOTO KNVB Beker werd Willem II met 3-0 verslagen, door goals van Berghuis, Van Persie en Tonny Vilhena. Zo plaatste Feyenoord zich voor de zeventiende keer in de clubhistorie voor de eindstrijd van het bekertoernooi.