Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
mailing_header

Stel jouw vraag aan een Feyenoord-speler tijdens het Voetbalfeest!

Heb jij altijd al eens een vraag willen stellen aan een Feyenoord-speler? Kom dan naar het Metro Kameraadjes Voetbalfeest op zondag 29 maart, want daar kun je tijdens verschillende persconferenties jouw Feyenoord-helden het hemd van het lijf vragen! Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten persconferenties.
Kids Persconferentie

Tijdens de Kids Persconferentie beantwoorden Feyenoord-spelers alle vragen die de Kameraadjes hebben verzonnen. Dus heb jij altijd al eens willen weten wat het favoriete eten is van jouw Feyenoord-favoriet? Ben je benieuwd hoe hij zich voorbereidt op een belangrijke wedstrijd? Of wil je een tip over hoe je ook profvoetballer kunt worden? Meld je dan hier aan voor de Kids Persconferentie! De Kids Persconferentie vindt plaats van 13.45 – 14.45 uur in het officiële perscentrum.

Workshop en persconferentie jeugdspeler

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om in de jeugdopleiding van Feyenoord te spelen? Meld je dan aan voor de speciale workshop ‘Hoe bereik je je doel?’ en persconferentie met een jeugdspeler van Feyenoord. Hij vertelt je wat je er allemaal voor moet doen om bij Feyenoord te spelen: hoe gaat het met school, wat mag je wel en niet eten en wat zijn de doelen die een jeugdspeler heeft? Super leerzaam én interessant! Je kunt kiezen uit twee sessies: 11.30 - 12.30 uur en 13.00 - 14.00 uur. 

Let op: 

  • Inschrijving betekent niet automatisch deelname, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je krijgt persoonlijk bericht als je bent ingedeeld.  
  • De Kids Persconferentie is voor Kameraadjes van 7 tot 14 jaar.
  • Alleen bezoekers met geldige toegangskaarten voor het Metro Kameraadjes Voetbalfeest hebben toegang.

Heb jij nog geen kaarten voor het Metro Kameraadjes Voetbalfeest of wil je meer weten over het programma? Op www.feyenoord.nl/voetbalfeest vind je alle informatie. 

Alle leden van de Feyenoord Juniorclub tussen de 7 en 14 jaar hebben een email ontvangen over deze persconferenties. Heb jij die niet gehad? Ga dan naar www.feyenoord.nl/service om te kijken of je je emailadres goed aan ons hebt doorgegeven!