Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
funrun_key_visual

Start kaartverkoop derde editie Feyenoord Foundation FunRun

Geld inzamelen voor het goede doel, terwijl De Kuip zijn pracht toont! Het is weer tijd voor het leukste hardloopevenement van het jaar: De Feyenoord Foundation FunRun. De Kuip is decor van dit unieke evenement voor jong en oud. Tijdens dit hardloopevenement op woensdag 23 mei 2018 komen de deelnemers op plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De netto inkomsten komen ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation.

De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong, oud, getrainde én minder getrainde hardlopers. Er zijn parcours uitgestippeld met verschillende afstanden: 800 meter, 1.500 meter, 5 kilometer en 10 kilometer. Bij de 5 en 10 kilometer (’s avonds) voert de route de hardlopers ook over Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord. Voor bedrijven is het mogelijk om deel te nemen aan de zogeheten BusinessRun. Klik hier voor meer informatie over de BusinessRun. Er zijn ook speciale Runs voor Kameraadjes, scholen en families.

Nog niet overtuigd? Meer informatie over dit unieke hardloopevenement is te vinden op www.feyenoord.nl/funrun. Hier kun je een eigen Feyenoord-donatiepagina aanmaken, waarmee je geld kunt inzamelen voor het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Direct inschrijven? Klik hier!

Wij verheugen ons op jouw deelname!