Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_5592

Stand van zaken schermen in De Kuip

Feyenoord heeft de afgelopen dagen veel vragen van supporters gekregen over het bekijken van de wedstrijd Excelsior – Feyenoord (zondag 7 mei) op grote schermen in De Kuip. In tegenstelling tot wat eerder is gemeld, kan de club op z’n vroegst aanstaande maandag (1 mei) meer informatie geven over de verdere invulling van dit evenement.

De reden hiervoor is dat Feyenoord de komende dagen nog nodig heeft om de verschillende opties uit te werken en tegen elkaar af te wegen. Het streven hierbij is dat we zoveel mogelijk supporters de kans willen bieden om het belangrijke duel op grote schermen te bekijken in De Kuip en vervolgens getuige te laten zijn van de eventuele schaaluitreiking. Daarbij wordt rekening gehouden met onder meer de zichtlijnen voor supporters, de belasting van het speelveld en de veiligheid in en rondom het stadion.

Wat al wel duidelijk is, is dat kaarten voor dit evenement € 10,- per stuk zullen kosten. Ongeacht de totale capaciteit van De Kuip tijdens het evenement, krijgen seizoenkaarthouders voorrang bij de kaartverkoop.