Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
DSC04043

Sportief Ouder-kind toernooi groot succes

Kinderen uit groep drie en vier van basisscholen uit de Rotterdamse deelgemeente Charlois hebben deze week deelgenomen aan een Ouder-kind toernooi. Voor basisschool Over de Slinge maakte het voetbalevenement deel uit van de Feyenoord Schoolweek, een week waarin de activiteiten van een basisschool geheel in het teken staan van Feyenoord.

Op het terrein van DEH Musschen, dat als Amateurpartner betrokken is bij activiteiten van Feyenoord en de gemeente Rotterdam, werden ouders en kinderen verdeeld over verschillende teams. De teams gingen met elkaar de strijd aan om de eerste plaats in de poule, maar ook in het Fair Play-klassement stond een mooie prijs op het spel. Het sportiefste team van de middag ging naar huis met een gesigneerd Feyenoord-shirt en kaarten voor het duel tussen Feyenoord en ADO Den Haag van komende zondag.

In samenwerking met partner Lekker Fit! wordt het Ouder-kind toernooi georganiseerd ter bevordering van ouderparticipatie. Door onder meer dit evenement op de basisscholen worden ouders betrokken bij activiteiten van hun kinderen.

Feyenoord TV was aanwezig bij het Ouder-kind toernooi en maakte een uitgebreide reportage van het sportieve en bijzondere voetbalevenement. Deze is hieronder in de videospeler te bekijken.

De Feyenoord Schoolweek is onderdeel van Scoren in de Wijk. Scoren in de Wijk is een van de projecten waarmee Feyenoord de samenleving op een positieve manier probeert te beïnvloeden. Kijk voor meer informatie over de maatschappelijke activiteiten van de club op www.feyenoord.nl/mvo.