Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Spelerskleedkamer open voor rondleidingen in De Kuip

Heb jij de spelerskleedkamer van Feyenoord 1 in De Kuip altijd al eens van binnen willen zien? Lange tijd was dit niet mogelijk, omdat de selectie de gehele week gebruikmaakte van de ruimte, maar binnenkort wordt deze opengesteld voor supporters! Het is een mooie toevoeging aan de rondleiding door het stadion.

De spelerskleedkamer wordt per zondag 9 september toegevoegd aan de rondleiding en wordt daarna een standaard onderdeel van alle Stadiontours, met uitzonderingen van de rondleidingen een dag voor, tijdens en na een thuiswedstrijd.

Wil je als een van de eersten een bezoekje brengen aan de spelerskleedkamer van Feyenoord 1? Inschrijven voor deze normale Stadion- en Kidstours (negentig minuten) op 9 september door het hele stadion is online mogelijk voor deze tijden:

Tijd

Type rondleiding

Personen

10:30 – 12:00

2x Kidstour / 1x Stadiontour

75

12:30 – 14:00

2x Stadiontour / 1x Kidstour

75

14:30 – 16:00

1x Stadiontour / 1x Kidstour

50


De Brasserie is op zondag 9 september gesloten.

Kortingen
Volwassenen krijgen al voor € 13,50 een rondleiding door De Kuip. Voor kinderen tot en met veertien jaar geldt een prijs van € 9,50. De jongste Feyenoord-supporters (tot en met vier jaar) gaan gratis.

Ook Kameraadjes mogen één gratis rondleiding volgen, terwijl Legioen-leden eenmalig 20% korting krijgen op een Stadiontour, mits zij hier nog geen gebruik van hebben gemaakt. Voor meer informatie over de rondleidingen en arrangementen ga je naar www.dekuip.nl/rondleidingen.