Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
201708_CL_visual_std_v3

Speelschema: Feyenoord start thuis tegen Manchester City

Feyenoord begint de groepsfase van de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Manchester City. Het duel met de Engelse nummer drie van vorig seizoen wordt gespeeld op woensdag 13 september om 20:45 uur.

Twee weken later, op dinsdag 26 september, gaat Feyenoord op bezoek bij SSC Napoli. Daarna volgt een dubbele confrontatie met Shakhtar Donetsk: op dinsdag 17 oktober thuis en op woensdag 1 november uit. Het bezoek aan Manchester City vindt plaats in speelronde 5 op dinsdag 21 november, waarna de laatste groepswedstrijd op woensdag 6 december in De Kuip wordt gespeeld tegen Napoli. Alle wedstrijden beginnen in principe om 20:45 uur Nederlandse tijd. 

Het speelschema van Poule F in de groepsfase van de Champions League:

Kaartverkoop
Al ruim 26.000 seizoenkaarthouders kochten de afgelopen weken een passe-partout voor de groepsfase, zonder dat deze tegenstanders nog bekend waren. Nu de tegenstanders bekend zijn, gaat binnenkort ook de volgende fase van de kaartverkoop van start. Hoe deze fase van de kaartverkoop er exact uit zal zien, zal vrijdag (morgen) worden bekendgemaakt via de officiële kanalen van de club. Over de kaartverkoop voor uitwedstrijden in Oekraïne, Manchester en Napels is momenteel nog niets bekend.

UEFA Youth League
Feyenoord Onder 19 is gekoppeld aan dezelfde tegenstanders als Feyenoord 1. Zij spelen op dezelfde dag tegen de hoogste jeugdteams van die clubs. Het speelschema wordt vrijdag 25 augustus (morgen) bekendgemaakt.