Fanshop
Fanshop

Speel met Het Legioen tegen Oud-Feyenoord!

Heb jij altijd al eens een wedstrijd willen spelen op het heilige gras van De Kuip? Dan is dit je kans om deze wens in vervulling te laten gaan! Feyenoord organiseert op zaterdag 27 juni aanstaande een wedstrijd tussen leden van Het Legioen en Oud-Feyenoord, met als inzet de Legioen Cup.

De selectie van Het Legioen zal die dag bestaan uit vijftien leden. Ook is er een vacature voor de rol van trainer/coach, om de ploeg optimaal voorbereid het veld in te sturen. Wil jij deel uit maken van de selectie en het opnemen tegen clubiconen als Mike Obiku, Peter Houtman en Lex Schoenmaker? Meld je dan nu aan! Als Legioenlid kun je je inschrijven voor de positie van keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller, of als trainer/coach.

Inschrijven
Enthousiast? Schrijf je in door uiterlijk dinsdag 16 juni het formulier op www.feyenoord.nl/legioenselectie volledig in te vullen. De prijs is niet overdraagbaar, dus je dient in de gelegenheid te zijn om je agenda vrij te maken op zaterdag 27 juni.

Nog geen lid van Het Legioen? Meld je aan via www.feyenoord.nl/legioenaanmelding en gebruik de aanmeldcode ‘LEGIOENCUP’.  Hiermee ontvang je een gratis Feyenoord BBQ schort (ter waarde van € 15,99) en maak je net als alle andere Legioenleden kans om geselecteerd te worden voor de wedstrijd om de Legioen Cup in De Kuip!