Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Een speciale tour in De Kuip | #WeBlijvenNuGaan

Een speciale tour in De Kuip kreeg een bijzondere wending. De aanwezige supporters kwamen een aantal bekende mensen tegen die zij zeker niet hadden verwacht te zien. En daar bleef het niet bij, want er volgde ook nog een grote verrassing.

Bradley mag zichzelf al jaren een Goldcardhouder noemen. Daarmee bewijst hij de club niet alleen thuis, maar ook tijdens uitwedstrijden te steunen. De trouwe supporter heeft door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn baan verloren en dit gebaar van de spelersgroep kwam dus op het juiste moment.

Feyenoord is niet alleen op het veld terug te vinden, maar ook in de Rotterdamse wijken. Zo is de familie Amrins actief betrokken bij Feyenoord-projecten in de Afrikaanderwijk. Hun liefde voor de club uiten ze altijd tijdens de verschillende activiteiten en in het clubhuis waar zij actief zijn.

Ook Anthony heeft geheel op eigen wijze de club gesteund. Niet alleen aanmoedigend vanaf de tribune, maar ook tijdens zijn onbetaalde stage bij de club waar hij zich altijd voor de volle 100% heeft ingezet. Zo was hij niet bang om altijd iets extra’s te doen wanneer dit werd gevraagd en hij dacht altijd mee.

Bekijk de speciale tour in de videospeler.