Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
EL-rondleiding

Speciale rondleiding door De Kuip in aanloop naar Europese kraker

Gaat Feyenoord door in de Europa League? Op die vraag komt op donderdag 8 december een antwoord, wanneer Feyenoord in een rechtstreeks duel met Fenerbahçe strijdt om plaatsing voor de knock-outfase. Drie dagen eerder kunnen supporters tijdens de speciale Europa League-rondleiding al helemaal in de stemming komen voor de Europese kraker.

Tijdens de Europa League-rondleiding kom je als supporter op de bijzondere plekken van De Kuip. In de onlangs gerenoveerde gastenkleedkamer vertelt de rondleider je alles over de tegenstanders van Feyenoord in de Europa League, terwijl je ook een kijkje mag nemen in de spelerstunnel en de dug-outs. Tot slot krijg je de kans om op de foto te gaan met de UEFA Cup die Feyenoord in 2002 wist te winnen.

Reserveren
De laatste Europa League-rondleiding van dit jaar vindt plaats op maandag 5 december en duurt van 15:30 tot 17:30 uur. De kosten bedragen € 20,- per persoon. Voor dit bedrag krijg je na afloop van de rondleiding de speciale Europa League-sjaal (ter waarde van € 10,-) als aandenken mee naar huis. Het reserveren van de rondleiding is verplicht en kan via deze link. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen!