Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Speciaal Wedstrijdmagazine in het teken van afscheid

Het allerlaatste Wedstrijdmagazine staat volledig in het teken van het afscheid van Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst. De aanvoerder stopt na dit seizoen als profvoetballer, hoofdcoach Van Bronckhorst vertrekt na vier jaar als eindverantwoordelijke uit De Kuip. Deze speciale editie wordt zondag gratis uitgedeeld aan alle bezoekers van de wedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag.

Het Wedstrijdmagazine is verdeeld in twee delen, met aan de ene zijde alles over de carrière van RVP en op de andere helft verhalen over de succesvolle periode van Gio als hoofdcoach van Feyenoord. Zo schreef Bert van Marwijk een voorwoord voor Van Persie, de speler die hij in 2002 liet debuteren in Feyenoord 1 en met wie hij successen beleefde met Oranje. Technisch directeur Martin van Geel nam het voorwoord voor het deel over Van Bronckhorst voor zijn rekening.

Wil je weten wat behalve Van Marwijk en Van Geel ook Jean-Paul van Gastel, Dirk Kuyt, Steven Berghuis, Tonny Vilhena en Eric Botteghin te zeggen hebben over Van Persie en Van Bronckhorst, maar ben je er zondag niet bij in De Kuip? Check dan ons speciale liveblog op Feyenoord.nl, waarin rondom het thuisduel met ADO Den Haag delen van het Wedstrijdmagazine worden gedeeld.

Allerlaatste Wedstrijdmagazine
Feyenoord stopt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen met het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine. Door de ontwikkelingen op mobiel gebied en de beschikbaarheid van internet in De Kuip is de noodzaak van het papieren programmaboekje minder geworden. Het betekent dat dit speciale Wedstrijdmagazine tevens het laatste officiële programmaboekje is.

Het Feyenoord Wedstrijdmagazine werd in de voorgaande seizoenen bij thuiswedstrijden gratis verspreid in De Kuip. Feyenoord vindt het tijd om volledig over te stappen op digitale communicatiemiddelen, ook uit duurzaamheidsoverwegingen. Om altijd op de hoogte te zijn van de laatste (wedstrijd)informatie, kun je gratis de officiële Feyenoord App downloaden.

  • #RVPLegend
  • #GioBedankt