Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Slot: ‘Hoeven niet opnieuw onze veerkracht te bewijzen’

Als Arne Slot zondagmiddag in Zwolle een paar dingen terug hoopt te zien uit de uitwedstrijd tegen FK Partizan (2-5 zege), dan zou hij het sterke aanvalsspel en de snelle combinaties aanstippen. Niet de veerkracht die zijn team andermaal toonde na een achterstand.

Al vaker dit seizoen liep Feyenoord eerst tegen een achterstand aan, om vervolgens het hoofd koel te houden en nog een resultaat uit het vuur te slepen. Zo ook donderdagavond in Belgrado. ‘Maar dat hoeven we niet nog eens te laten zien,’ stelde Slot in aanloop naar het uitduel met PEC Zwolle op zondag.

‘Ik zou liever zien dat we onze dominantie op het veld uitdrukken in de score. Dat is ons wel een paar keer gelukt dit seizoen, maar de laatste tijd lopen we wat vaker tegen onnodige tegengoals op. Daar wil ik graag vanaf.’

Feyenoord hoopt het goede gevoel na de mooie Europese overwinning mee te nemen naar Zwolle, de plek waar de hoofdcoach ooit als speler onder contract stond. PEC Zwolle vindt zichzelf na 25 speelronden terug op de zestiende plaats met twintig punten.

PEC Zwolle – Feyenoord begint zondagmiddag om 16:45 uur en is live te zien op het hoofdkanaal van ESPN.