Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Sinisterra verkozen tot Legioen Speler van het Seizoen

Luis Sinisterra is op fraaie wijze beloond voor zijn prestaties in het seizoen 2019-2020. De woensdag 21 jaar geworden Colombiaanse vleugelaanvaller is door leden van Het Legioen verkozen tot Legioen Speler van het Seizoen, een prijs die na elk seizoen wordt uitgereikt.

Sinisterra maakte in zijn tweede jaar als Feyenoorder een stormachtige ontwikkeling door en groeide uit tot een van de revelaties van het seizoen. De buitenspeler werd met zijn goals en assists steeds belangrijker voor Feyenoord, tot hij in de uitwedstrijd bij PEC Zwolle half februari een zware knieblessure opliep.

Tot die onfortuinlijke zondag in Zwolle was hij door Legioen-leden liefst driemaal gekozen als Speler van de Maand. Daarnaast kregen zijn goals tegen Rangers FC (november) en sc Heerenveen (januari) de meeste stemmen in de ‘Goal of the Month’-verkiezing.

De persoonlijke prijzen betekenen veel voor Sinisterra, zo vertelt hij in de nieuwste editie van Feyenoord Magazine. In het blad gaat de vleugelaanvaller ook in op zijn herstel en kijkt hij terug op het seizoen van zijn doorbraak.