Fanshop
Fanshop
Luis%20Sinisterra-001

Sinisterra meldt zich in Zwitserland

Luis Sinisterra is gearriveerd in Zwitserland, waar Feyenoord deze week op trainingskamp is. De kersverse aanwinst landde dinsdagmiddag rond half vier samen met spelersbegeleider Jan Mastenbroek op de luchthaven van Bern. Daarvandaan zette het tweetal per auto koers naar het spelershotel in het verderop gelegen Thun, waar Sinisterra zich bij de selectie van Giovanni van Bronckhorst voegt.
 

? Luis is here! ??? #BienvenidoLuis ?? #trainingskamp #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Het zijn bijzondere dagen voor de pas net 19-jarige Colombiaan. Maandag bereikte hij overeenstemming met Feyenoord, om een dag later dus in het vliegtuig te stappen naar Zwitserland. Daar kan hij deze week zijn eerste training afwerken in Rotterdamse dienst en mogelijk zelfs minuten maken in de oefenwedstrijden die Feyenoord speelt tegen BSC Young Boys (woensdag) en FC Basel (vrijdag).

Na het trainingskamp in Zwitserland reist Sinisterra terug naar Colombia, om alle formaliteiten af te wikkelen en te wachten op zijn tewerkstellingsvergunning in Nederland. Meer over dit proces en de transfer van de talentvolle vleugelaanvaller vertelt Martin van Geel in dit interview.

Bekijk in de fotogalerij de beelden van de aankomst van Sinisterra op Zwitserse bodem.

  • Luis Sinisterra