Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Luis Sinisterra genomineerd voor Golden Boy-award

Luis Sinisterra kan de eerste Feyenoorder worden die de Golden Boy-award wint. De Colombiaanse jeugdinternational behoort tot de laatste veertig overgebleven kandidaten voor de eretitel over het jaar 2019.

De Golden Boy-award wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste speler van 21 jaar of jonger die uitkomt in een van de hoogste divisies van Europa. Oranje-international Matthijs de Ligt was vorig jaar de tweede Nederlander ooit die de prijs wist te winnen, na Rafael van der Vaart in 2003. Andere winnaars waren onder meer wereldsterren als Lionel Messi, Sergio Agüero en Paul Pogba.

Sinisterra (20) maakt dit seizoen indruk in het team van trainer Jaap Stam, nadat hij vorige zomer voor drie jaar tekende met een optie voor nog twee seizoenen. De technisch begaafde aanvaller heeft voor de Golden Boy-award concurrentie van onder meer de Nederlanders Donyell Malen (PSV), Justin Kluivert (AS Roma) en opnieuw De Ligt (Juventus). De kandidatenlijst wordt op 15 oktober aanstaande teruggebracht van veertig naar twintig spelers.

Stemmen op Sinisterra? Dat kan hier!

  • Luis Sinisterra