Fanshop
Fanshop
m&g%20vriendenloterij

Selectie verwelkomt winnaars VriendenLoterij

De selectie van Feyenoord is donderdag gastheer geweest van tientallen Feyenoord-supporters die voor de Feyenoord Jeugdopleiding meespelen met de VriendenLoterij. De winnaars van deze bijzondere beleving arriveerden in de loop van de ochtend in De Kuip, waarna zij met ambassadeur Ben Wijnstekers naar het trainingsveld vertrokken. Na een deel van de groepstraining op Varkenoord te hebben aanschouwd, keerde het gezelschap terug naar het stadion voor een rondleiding.

De rondleiding eindigde op het hoofdveld van De Kuip, waar een groepsfoto met de spelers en technische en begeleidingsstaf van Feyenoord werd gemaakt. Aansluitend genoten de deelnemers aan de VriendenLoterij samen met de Feyenoorders in de Van Zandvliet zaal van een luxe lunch, waarna de Meet & Greet werd afgesloten met een Feyenoord-quiz. Met een mooie ervaring en verzamelde handtekeningen op de cadeau gekregen Feyenoord-bal keerden de winnaars aan het einde van de middag huiswaarts.

Wil je ook kans maken op een Meet & Greet met de Feyenoord-selectie, een Feyenoord-wedstrijd beleven vanuit de unieke VIP dug-out langs het veld of een Feyenoord-cadeaubon winnen? Speel dan ook mee voor de Feyenoord Jeugdopleiding, de helft van de opbrengst gaat rechtstreeks naar Feyenoord.

Speel nu direct mee met een (extra) lot en ontvang twee toegangskaarten voor de wedstrijd Feyenoord – RKC op zondag 6 april. Klik hier om mee te spelen.