Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-besik-11

Selectie vertrekt dinsdag naar Istanboel

De selectie van Feyenoord vertrekt dinsdagochtend naar Istanboel, waar woensdagavond de uitwedstrijd tegen Besiktas in de derde voorronde van de Champions League wordt gespeeld. In dit duel moet Feyenoord een 2-1 achterstand zien goed te maken.

Feyenoord werkt dinsdagavond om 18.30 uur Nederlandse tijd (19.30 uur plaatselijke tijd) de afsluitende training af in aanloop naar het duel met Besiktas in het Atatürk Olimpiyat Stadion. In hetzelfde stadion wordt woensdag om 19.30 uur Nederlande tijd (20.30 uur plaatselijke tijd) de wedstrijd gespeeld. Feyenoord keert donderdag terug uit Istanboel en zal in principe na terugkomst een training afwerken op Varkenoord. Het tijdstip van deze oefensessie is nog niet bekend.

De selectie traint op vrijdag om 10.00 uur op Varkenoord. Op die dag vindt ook de loting plaats voor de play-off rondes in de Champions League en de Europa League en weet Feyenoord dus welke club de volgende tegenstander wordt in Europa.

De afsluitende training van Feyenoord in aanloop naar de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag vindt zaterdagmiddag plaats op Varkenoord. Deze sessie is besloten.