Fanshop
Fanshop
training%2026jun-3

Selectie terug op vertrouwd terrein

De Feyenoord-selectie is donderdagochtend teruggekeerd op vertrouwd terrein. Nadat woensdag de eerste training van het nieuwe seizoen plaatsvond in De Kuip, werkte een deel van de selectie van Fred Rutten een dag later de tweede oefensessie af op Varkenoord. Een deel van de spelers ontbrak en bleef binnen. Voor de aanwezige supporters was de training een eerste mogelijkheid om de spelers in actie te zien in de nieuwe, witte trainingstenues.

Evenals een dag eerder werd een deel van de training direct met de bal afgewerkt, waarbij trainer Rutten de spelers kort op de huid zat. Feyenoord werkt deze week toe naar de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen, die aanstaande zaterdag om 15.00 uur wordt gespeeld tegen sv Honselersdijk. In deze wedstrijd kan Rutten nog geen beroep doen op de vijf spelers die met Oranje deelnemen aan het WK, terwijl ook Sven van Beek, Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius nog zullen ontbreken.

Donderdagmiddag werkt de selectie een besloten training af. De eerstvolgende openbare training is vrijdagochtend om 10.00 uur op Varkenoord. Bekijk het volledige trainingschema op http://www.feyenoord.nl/feyenoord-1/trainingen