Fanshop
Fanshop
image1

Selectie Feyenoord voor uitduel met City

Feyenoord reist dinsdagmiddag met negentien spelers naar Engeland voor de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. Renato Tapia, die het thuisduel met VVV-Venlo miste omdat hij rust kreeg, is weer aangesloten bij de selectie. Karim El Ahmadi ontbreekt vanwege een schorsing, terwijl ook de geblesseerde Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden niet van de partij reizen.

Van de negentien Feyenoorders valt er voor de wedstrijd nog één af, omdat er in de Champions League maar achttien spelers op het wedstrijdformulier mogen staan. De namen vind je hieronder.

Selectie Feyenoord voor duel met Manchester City

1. Kenneth Vermeer
2. Bart Nieuwkoop
3. Sven van Beek
4. Jeremiah St. Juste
5. Ridgeciano Haps
7. Jean-Paul Boëtius
9. Nicolai Jørgensen
10. Tonny Vilhena
11. Sam Larsson
14. Bilal Basaçikoglu
17. Kevin Diks
18. Miquel Nelom
19. Steven Berghuis
20. Renato Tapia
21. Sofyan Amrabat
25. Brad Jones
28. Jens Toornstra
29. Michiel Kramer
36. Emil Hansson

Feyenoord Onder 19
Justin Bijlow, Tyrell Malacia, Lutsharel Geertruida en Dylan Vente sluiten aan bij Feyenoord Onder 19, dat dinsdagmiddag om 15:45 uur in de UEFA Youth League tegen de leeftijdsgenoten van Manchester City speelt. Feyenoord Onder 19 heeft vijf punten uit vier duels en staat daarmee op de tweede plaats, één punt voor Napoli Onder 19. City Onder 19 is na vier zeges al geplaatst voor de volgende ronde. De selectie van Feyenoord Onder 19 vind je hieronder. Ook het hoogste jeugdteam van Feyenoord Academy mag in totaal achttien spelers op het wedstrijdformulier zetten.

Keepers
Justin Bijlow
Wouter Beukers
Jordie van Leeuwen

Verdedigers
Lutsharel Geertruida
Davy Kaptein
Noah Lewis
Tyrell Malacia
Jeremy van Mullem
Boyd Reith
Ian Smeulers
Niels van Wetten

Middenvelders
Achraf El Bouchataoui
Wouter Burger
Niels Butter
Orkun Kökcü

Aanvallers
Alex Bangura
Rodney Huijgen
Dylan Vente
Jaron Vicario
Joel Zwarts

Volg Feyenoord in Manchester
Wil je niets missen van de verrichtingen van Feyenoord 1 en Onder 19 in Manchester? Via de officiële kanalen van de club op TwitterFacebook en Instagram blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en zie je exclusieve foto’s en video’s van achter de schermen.