Fanshop
Fanshop
fey-utrecht-43

Selectie Feyenoord om 11:30 uur gehuldigd op Coolsingel

De selectie en staf van Feyenoord wacht maandagochtend een feestelijk onthaal op de Coolsingel, waar de bekerwinst zal worden gevierd. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst wordt eerst door burgemeester Ahmed Aboutaleb ontvangen in de Burgerzaal van het Rotterdamse stadhuis. Aansluitend verschijnen de bekerwinnaars om 11:30 uur op het bordes van het stadhuis om samen met de supporters het winnen van de KNVB beker te vieren.

‘Ik vertrouw erop dat we er samen met de supporters een onvergetelijk moment van maken’, zegt Aboutaleb. Voor een veilig en feestelijk verloop van de huldiging zijn de afgelopen weken vele voorbereidingen getroffen door de gemeente Rotterdam, politie, Openbaar Ministerie, Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging.

Praktische tips
Vier jij maandagochtend het feestje mee op de Coolsingel? De gemeente raadt je aan om met het openbaar vervoer te komen en, in verband met de verwachte drukte, op tijd af te reizen. Vuurwerk en alcohol zijn verboden op het terrein. Meer praktische tips en informatie over de huldiging vind je op de speciale website van de gemeente Rotterdam: www.rotterdam.nl/huldigingfeyenoord2016

Nagenieten
Feyenoord won zondagavond voor de twaalfde keer in de clubgeschiedenis de beker door FC Utrecht in de finale met 2-1 te verslaan. Hier lees je al het nieuws rondom deze wedstrijd. Nog meer nagenieten? Bekijk ook de foto's en video's op het Twitter-account, de Facebook-pagina en het Instagram-account van Feyenoord.