Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training-18jan-1

Selectie dinsdag terug op Varkenoord

De selectie van Feyenoord begint dinsdag (morgen) aan een drukke week, waarin twee wedstrijden op het programma staan. Komende donderdag gaat de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst in de kwartfinales van de KNVB Beker op bezoek bij Vitesse (aftrap 20:45 uur), waarna de week wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen N.E.C. op zondag 29 januari om 16:45 uur.

Van Bronckhorst heeft zijn spelers maandag vrijaf gegeven om te herstellen van het thuisduel met Willem II, dat zaterdag met 1-0 werd gewonnen. In twee trainingen zal de coach vervolgens zijn ploeg klaarstomen voor de bekerwedstrijd in Arnhem. Zowel de dinsdag- als woensdagtraining is niet toegankelijk voor publiek. Het actuele trainingsschema vind je hier.

Na het duel met Vitesse heeft Feyenoord opnieuw twee trainingen om zich voor te bereiden op de twintigste competitiewedstrijd van dit seizoen, waarin N.E.C. zondag de tegenstander is. De Nijmegenaren zijn 2017 goed begonnen en kunnen zich – vanwege de uitschakeling in de beker – de volledige week focussen op het duel in De Kuip.

Wil jij koploper Feyenoord zondag in actie zien tegen N.E.C.? Er zijn voor deze wedstrijd nog kaarten beschikbaar, die te koop zijn via www.feyenoord.nl/ticketshop