Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training%2020feb-2

Select gezelschap op maandagtraining

Een zeer select gezelschap meldde zich maandagochtend op Varkenoord voor de eerste training in aanloop naar de topper van aanstaande zondag tegen PSV. Alleen Tonny Vilhena, Michiel Kramer, Terence Kongolo en keeper Pär Hansson gingen buiten op het veld aan de slag. De spelers die zondag in actie kwamen tegen ADO Den Haag werkten binnen aan hun herstel.

Vilhena bleef tegen ADO Den Haag op de bank, omdat hij ‘op scherp’ staat en trainer Giovanni van Bronckhorst geen risico wilde nemen met hem met het oog op de thuiswedstrijd tegen PSV. Kongolo was niet honderd procent fit voor het duel in het Kyocera Stadion, waardoor Miquel Nelom de voorkeur kreeg.

De zeer kleine groep op de maandagtraining hield ook verband met de uitwedstrijd die Feyenoord 2 maandagmiddag speelt tegen de reserves van Roda JC Kerkrade. Het duel in het Parkstad Limburg Stadion begint om 15:00 uur.

De selectie van Van Bronckhorst keert aanstaande woensdag om 10:30 uur terug op Varkenoord voor een open training. Ook de training van donderdag (10:30 uur) op Varkenoord is vrij toegankelijk. Op vrijdag en zaterdag traint Feyenoord besloten, in aanloop naar de uitverkochte topper tegen PSV van zondagmiddag.