Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Seizoenkaart 2020-2021 | Alle info

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vandaag (woensdag) hun seizoenkaart verlengen voor 2020-2021. Zij hebben hierbij, vanwege de actuele situatie in de (voetbal)wereld en de onzekerheden rondom wedstrijden met publiek, de keuze uit twee typen seizoenkaarten. In dit bericht vind je de belangrijkste informatie hierover.

Vooropgesteld: Feyenoord wil niets liever dan spelen in een volle Kuip, met een gejuich uit duizend kelen. Echter is op dit moment ook voor de club nog veel onduidelijk over volgend seizoen. De verwachting is dat er vanaf september weer gevoetbald gaat worden, maar het is nog niet te zeggen wanneer publiek weer welkom is en in welke mate. Ondanks deze onzekerheid hoopt Feyenoord dat zoveel mogelijk supporters de club blijven steunen.

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vandaag hun seizoenkaart verlengen. Zij behouden zo hun eigen plaats in De Kuip en kunnen die weer innemen zodra het stadion wordt opengesteld voor publiek. Voor seizoen 2020-2021 kun je kiezen uit twee typen seizoenkaarten, met enkel het verschil in wel of geen tegemoetkoming voor de gespeelde wedstrijden zonder publiek. De prijzen worden niet verhoogd en blijven gelijk aan seizoen 2019-2020.

De ‘full support’ seizoenkaart
Met de ‘full support’ seizoenkaart zien supporters op voorhand af van een tegemoetkoming, ook al kunnen niet alle wedstrijden die zijn inbegrepen in de seizoenkaart 2020-2021 worden bezocht vanwege de coronacrisis. Met deze optie geef je de club een extra steuntje in de rug om de komende periode door te komen.

De ‘reguliere’ seizoenkaart
Met de ‘reguliere’ seizoenkaart geven supporters aan dat ze aanspraak willen kunnen maken op een tegemoetkoming voor de wedstrijden die niet bezocht kunnen worden als gevolg van de coronacrisis. Dit kan met keuze uit een voucher of restitutie tot maximaal 85% van het totale seizoenkaartbedrag. Meer informatie over het tegemoetkomingsproces volgt aan het einde van seizoen 2020-2021.

Ben jij er straks als eerste bij wanneer we weer met publiek mogen spelen? Verleng dan nu jouw seizoenkaart(en) in de online Ticketshop en steun de club!

Aanvullend een aantal algemene punten over het verlengen of aanvragen van een seizoenkaart:

- Het is voor supporters mogelijk om gespreid te betalen d.m.v. automatisch incasso, in twee of vier termijnen. Incassomomenten zijn 30 juni, 31 juli, 31 augustus en 30 september.
- Seizoenkaarthouders kunnen hun stoel een-op-een verlengen, verplaatsen en ook bijkopen tijdens een voorrangsperiode die loopt t/m maandag 22 juni. Alle informatie over de verschillende fases vind je hier.
- Klik hier voor alle overige informatie over een seizoenkaart 2020-2021.