Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
graskuip

Scoor een stukje heilig gras van De Kuip!

De grasmat van De Kuip, in april nog verkozen tot beste veld van Nederland, wordt tijdens deze zomerstop vervangen. Voordat het zover is, biedt Feyenoord haar trouwe supporters de kans om aanwezig te zijn bij een exclusieve ‘Gras Experience’. Ben jij benieuwd naar de ingrediënten achter het succes van het beste veld van Nederland en wil jij een stukje van het heilige gras mee naar huis nemen? Kom dan op zondag 6 juli aanstaande naar De Kuip!

Tijdens de ‘Gras Experience’ mag een bezoek aan het schitterende veld – via de magische spelerstunnel – uiteraard niet ontbreken, maar niet voordat je onder het genot van een drankje in het Feyenoord Museum de gewonnen schaal voor beste veld van Nederland hebt bewonderd. Op het veld volgt een ontmoeting met grasmeester Erwin Beltman. Samen met zijn team, dat verantwoordelijk is voor het dagelijkse onderhoud, vertelt hij alles over hun werkzaamheden en geeft hij de beste tips voor het verzorgen van gras. Die kunnen goed van pas komen als je na afloop een stukje van de heilige grasmat mee naar huis krijgt. Bovendien kun je met je stukje gras meedingen naar de prijs van ‘Grasmeester van het jaar’. Meer informatie hierover volgt op de dag zelf.

Korting voor Legioen-leden en Kameraadjes
Kaarten voor de ‘Gras Experience’ kosten 30 euro per stuk. Feyenoord biedt Leden van Het Legioen en Juniorclub Kameraadjes een exclusieve korting van 5 euro. Zij kunnen gebruik maken van de unieke kortingscode die per mail is verstuurd. Bezoekers van de Gras Experience krijgen tevens de kans om hun middag compleet te maken met een uitgebreide lunch in De Kuip Eten en Drinken, dat speciaal voor deze dag een luncharrangement aanbiedt. De prijs van de lunch is 15 euro per persoon, waarbij kinderen tot en met 12 jaar een kindermenu met verrassing krijgen. Mis de unieke beleving van de ‘Gras Experience’ niet en klik hier om direct kaarten te bestellen!

Gratis Voetbal
Speciaal voor de ‘Gras Experience’ is de nieuwe Fanshop in het Marathongebouw naast De Kuip op zondag 6 juli geopend. Bezoekers van de ‘Gras Experience’ krijgen bij besteding van minimaal 25 euro een gratis voetbal cadeau.

Vaderdag
Zondag 15 juni aanstaande is het Vaderdag. Is jouw vader gek van Feyenoord en De Kuip? Verras hem met een toegangskaart voor de Gras Experience! Ga naar www.feyenoord.nl/heiliggras om direct kaarten te bestellen.