Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
2016_Football_Feyenoord_AWAY_Jersey_Detail_05

Scoor als eerste het nieuwe uittenue!

Leden van Het Legioen en juniorclub Kameraadjes krijgen aanstaande zaterdag 30 april de kans om als eerste het nieuwe uittenue van Feyenoord te scoren. Het donderdag officieel gepresenteerde tenue gaat die dag tijdens een exclusief lanceringsfeest in de verkoop in de Feyenoord Fanshop bij De Kuip.

Feestelijk evenement van 16:00 uur tot 21:00 uur
Legioenleden en Kameraadjes mogen één introducé meenemen naar het feestelijke evenement, dat om 16:00 uur begint. Rondom de clubwinkel bij het stadion zijn diverse activiteiten, terwijl er ook eten en drinken verkrijgbaar is. Het lanceringsfeest eindigt om 21:00 uur. Het lichtblauwe tenue is zaterdag voor Legioenleden en Kameraadjes eveneens te koop in de Fanshop op Rotterdam Centraal. Hier zijn verder geen activiteiten.

Op de foto met de KNVB beker
Wie zaterdag naar de Fanshop bij De Kuip komt, kan niet alleen het uittenue scoren, maar ook op de foto met de KNVB beker. De ‘dennenappel’ werd afgelopen zondag voor de twaalfde keer in de clubhistorie veroverd door Feyenoord, na een 2-1 overwinning op FC Utrecht in de bekerfinale.

Deel je foto met het uittenue
Ga jij het uittenue zaterdag halen? Vergeet dan niet een foto van jezelf en eventueel je kameraden op social media (Twitter of Instagram) te delen met de hashtag #mijnuittenue. De leukste en/of meest originele foto’s worden gedeeld via de officiële accounts van Feyenoord.

Toegang
Kom jij zaterdag naar de Fanshop bij De Kuip, vergeet dan niet je seizoenkaart of Legioen- of Kameraadjespas mee te nemen. Op vertoon hiervan heb je toegang tot de clubwinkel en staat niets je in de weg om het nieuwe uittenue te scoren. Geen lid van Het Legioen of juniorclub Kameraadjes? Bij de ingang van de Fanshop kan je lid worden, waarna je alsnog toegang krijgt tot de winkel.

Meer informatie
Meer informatie over het lanceringsfeest van het nieuwe uittenue van Feyenoord lees je op www.feyenoord.nl/mijnuittenue.