Fanshop
Fanshop
IMG_0774%20(3)

Schrijf je nu in voor een Feyenoord Soccer Camp

Feyenoord 1 is afgelopen maandag officieel begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2018-2019. Wil jouw kind ook optimaal voorbereid aan de aftrap staan bij de start van het nieuwe voetbalseizoen? Schrijf je kleine Feyenoord-supporter dan nu in voor een Feyenoord Soccer Camp in de buurt!

Klik hier voor meer informatie of om direct in te schrijven.

Al ruim 600 kinderen hebben zich ingeschreven voor een Feyenoord Soccer Camp in de zomervakantie, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar! Het is mogelijk om mee te doen met een vriendje, vriendinnetje of teamgenoot, om zo samen een unieke Feyenoord-ervaring te beleven.

Feyenoord Soccer Camps zijn toegankelijk voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Keepers zijn ook welkom om deel te nemen. Afhankelijk van de animo wordt getracht keepers eenmalig een aparte training aan te bieden gedurende het Soccer Camp.

SmartGoals
Deze zomer hebben wij de SmartGoals aan ons trainingsprogramma toegevoegd. SmartGoals zijn pionnen die om beurten oplichten en waar verschillende oefeningen mee gedaan kunnen worden. Met behulp van deze SmartGoals wordt gewerkt aan onder andere techniek, reactiesnelheid en coördinatievermogen.

Heb je vragen over Feyenoord Soccer Camps? Neem dan contact met ons op.