Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Business

Schaap en Citroen Official Timekeeper Feyenoord

Feyenoord verbindt juweliershuis Schaap en Citroen als Official Timekeeper aan de club. Schaap en Citroen is de komende drie jaar zichtbaar op diverse tijdselementen in het stadion en online, zoals op het scorebord in De Kuip en bij de countdown in liveblogs op Feyenoord.nl en in de Feyenoord App.

‘We wilden graag bij een mooie thuiswedstrijd het contract officieel met elkaar inluiden,’ zei Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord, zondag rondom de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. ‘Het is voor het eerst dat wij een overeenkomst aangaan met een partner die zich Official Timekeeper van Feyenoord mag noemen. Met een bedrijf met de uitstraling en kwaliteit als Schaap en Citroen doen wij dat natuurlijk graag.’

Al jaren heeft Schaap en Citroen een groots juweliershuis aan de Rotterdamse Kruiskade. ‘Mede daarom zijn we erg blij dat zij zich ook willen verbinden aan de grootste club van Rotterdam,’ aldus Koevermans.

Geen woorden maar daden, er is geen mentaliteit waar we meer van houden Mark van Nieuwkerk, CEO Schaap en Citroen

Mark van Nieuwkerk, CEO van Schaap en Citroen, bevestigt dat de link met Rotterdam invloed heeft gehad op de keuze om een samenwerking aan te gaan met Feyenoord. ‘Onze geschiedenis met Rotterdam, sinds 1974, is oersterk. Geen woorden maar daden, er is geen mentaliteit waar we meer van houden. Wij zijn dan ook trots dat wij deze zelfde mentaliteit aangrijpen en met Feyenoord de aankomende drie seizoenen mogen samenwerken en hen mogen supporten,’ aldus Van Nieuwkerk.