Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Ballen-eredivisie

Samenvattingen Eredivisie komende drie jaar bij NOS

De samenvattingen van het Eredivisie voetbal – waaronder alle competitiewedstrijden van Feyenoord - zijn de komende drie jaar te zien bij de NOS. Dat hebben Eredivisie Media & Marketing (EMM) en de NOS woensdag (vandaag) bekend gemaakt. Er is een overeenkomst gesloten met betrekking tot de seizoenen 2014-2015, 2015-2016 en 2016-2017. De rechten op live verslag van Eredivisie wedstrijden via de radio maken eveneens onderdeel uit van de overeenkomst. De live wedstrijden blijven te zien op FOX Sports Eredivisie.

Jan de Jong, algemeen directeur NOS: ‘Het is mooi te merken dat iedereen het een goed idee vindt dat de samenvattingen van de Eredivisie bij de NOS blijven. De kijkers, maar ook heel EMM inclusief de clubs, de Eredivisie en FOX. Wij beschouwen dat als een groot compliment voor onze aanpak van het voetbal. Onze uitzendingen van de Eredivisie op zaterdagavond zijn succesvoller dan ooit. En NOS Studio Sport op zondagavond zeven uur hoort steevast bij de meest bekeken programma’s van de Nederlandse televisie. De kracht van ons merk is enorm.’

De Jong komt in het nieuwe Feyenoord Magazine, dat volgende week verschijnt, uitgebreid aan het woord over de eredivisierechten én zijn eigen fascinatie voor Feyenoord.