her-fey-4

Samenvatting Heracles Almelo – Feyenoord

Feyenoord toonde woensdag in het inhaalduel met Heracles Almelo aan over veel wilskracht te beschikken. Als gevolg van een matige en onzorgvuldige start keek de ploeg van trainer Ronald Koeman al binnen een kwartier tegen een achterstand aan, nadat Iliass Bel Hassani doelman Erwin Mulder had verschalkt. Des te knapper was het dat die schade nog voor rust werd gerepareerd. Mitchell Te Vrede knikte uit een hoekschop de gelijkmaker binnen, waarna Tonny Vilhena met een harde uithaal voor de 1-2 zorgde. In de tweede helft beperkte Feyenoord zich met succes tot het verdedigen van de voorsprong, wat uiteindelijk een zeer kostbare overwinning opleverde in de race om de tweede plaats.

Bekijk hieronder in de videospeler een samenvatting van Heracles Almelo – Feyenoord.