fey-zorya-19

Samenvatting Feyenoord – Zorya Luhansk

Wie donderdag aanwezig was in De Kuip, beleefde een Europa Cup avond om niet snel meer te vergeten. Zo’n 32.500 toeschouwers waren getuige van een ware thriller tussen Feyenoord en Zorya Luhansk, die dankzij invaller Elvis Manu een sensationele ontknoping kreeg. De aanvaller zorgde diep in blessuretijd voor de allesbeslissende 4-3, waardoor Feyenoord zich voor het eerst sinds 2008 plaatste voor de groepsfase van de Europa League. In de minuten daarvoor was de ploeg van trainer Fred Rutten virtueel uitgeschakeld, nadat een 3-0 voorsprong op onverklaarbare wijze uit handen was gegeven. Met zijn doelpunt ontpopte Manu zich niet alleen tot de absolute held van de avond, hij bracht tevens een ongelofelijke ontlading teweeg in De Kuip.

Geniet na en bekijk hieronder een samenvatting van Feyenoord – Zorya Luhansk.