Fanshop
Fanshop
website_visual_01

Ruim drieduizend seizoenkaarten binnen 24 uur verlengd

Een recordaantal Feyenoord-supporters heeft binnen 24 uur een seizoenkaart voor 2017-2018 verlengd of aangevraagd. Maar liefst 3.280 supporters verlengden hun seizoenkaart, terwijl 540 supporters een nieuwe aanvraag deden.

Seizoenkaarthouders ontvingen dinsdag rond het middaguur een e-mail met daarin alle informatie over verlenging van de seizoenkaart. Via www.feyenoord.nl/seizoenkaart kunnen supporters zich gemakkelijk en snel verzekeren van een vaste plek in De Kuip tijdens het komende seizoen.

Degene die dat als eerste deed, was de 29-jarige Sjoerd Lammerts uit Bergen op Zoom. Hij verlengde binnen twee minuten zijn seizoenkaart op vak X. ‘Ik was toevallig in het Maasgebouw van De Kuip op het moment dat ik de melding kreeg dat ik kon verlengen, dus dat heb ik toen maar meteen gedaan. Het wordt al weer mijn zesde jaar met een seizoenkaart. Ik kijk er naar uit om er volgend seizoen weer bij te zijn,’ vertelt hij.

Voor zijn loyaliteit wordt Sjoerd beloond met een gesigneerd shirt van Nicolai Jørgensen. Feyenoords topscorer droeg het shirt in de onderstaande video, die alle seizoenkaarthouders tevens per e-mail hebben ontvangen.  

Ben jij er ook bij in het seizoen 2017-2018? Ga naar www.feyenoord.nl/seizoenkaart en stel je plaats in De Kuip veilig!