Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-goah-cheque

Ruim 53.000 euro voor Sophia via ‘Stoel voor het goede doel’

De actie ‘Stoel voor het goede doel’ heeft ruim 53.000 euro opgebracht voor het Sophia Kinderziekenhuis. Edmond Rings, hoofd van de afdeling Kindergeneeskunde van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis, kreeg zondag in de rust van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles een cheque met dit bedrag overhandigd door A1-trainer Roy Makaay. Rond het duel met Go Ahead Eagles vond tevens de jaarlijkse collecte voor het Sophia Kinderziekenhuis plaats. Dinsdag (morgen) wordt bekend wat de opbrengst hiervan is.

De cheque die zondag al werd overhandigd aan het Sophia Kinderziekenhuis was het resultaat van de inspanningen van John Woof. De Feyenoord-supporter voltooide afgelopen week een recordpoging om op alle stoelen in De Kuip te zitten en liet zich hiervoor sponsoren ten bate van het Sophia.

Zondag waren er buiten de collecte om verschillende activiteiten in De Kuip die in het teken stonden van de samenwerking van Feyenoord met het Sophia Kinderziekenhuis. Zo waren er honderden kinderen uit het Sophia te gast in De Kuip en waren alle wedstrijdmascottes en vlaggenkinderen van  het Kinderziekenhuis.