Fanshop
Fanshop
Hardcard-UCL-Nieuwsbericht

Ruim 13.000 passe-partouts voor Champions League verkocht

Ruim 13.000 seizoenkaarthouders van Feyenoord hebben binnen een week een passe-partout gekocht voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League. Dit hebben zij gedaan tijdens de zogeheten ‘blinde verkoop’, waarbij een passe-partout kan worden aangeschaft zonder dat de tegenstanders en speeldata nog bekend zijn.

Voorrangsperiode
De voorrangsperiode voor een groot deel van de seizoenkaarthouders startte vorige week woensdag en loopt nog tot maandag 14 augustus 23:59 uur. Tot dat moment kunnen seizoenkaarthouders zonder tijdsdruk een passe-partout kopen voor hun eigen plek in De Kuip.

Verplaatsing
Een deel van de 34.000 seizoenkaarthouders kan om uiteenlopende redenen niet de eigen plaats terugkopen. Zij kunnen er voor kiezen om tijdens fase 1 van de blinde verkoop (woensdag 2 augustus t/m maandag 14 augustus) een passe-partout te kopen voor een niet-bezette plaats in het stadion. Een andere mogelijkheid is om te wachten tot de niet-teruggekochte seizoenkaartplaatsen beschikbaar komen. Van woensdag 16 augustus tot en met maandag 21 augustus kunnen zij dan met voorrang een passe-partout aanschaffen voor een niet-teruggekochte seizoenkaartplaats.

Hardcard
Seizoenkaarthouders die vóór de loting een passe-partout aanschaffen, ontvangen deze in de vorm van een hardcard, die begin september zal worden opgestuurd. Supporters die na de loting (donderdag 24 augustus) een passe-partout kopen, zijn niet per definitie verzekerd van een hardcard, omdat deze mogelijk niet binnen dat tijdsbestek kunnen worden geleverd.

Meer informatie
Een uitgebreid overzicht van de verschillende kaartverkoopfases, de niet-beschikbare plaatsen en de prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopucl. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop