Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
sfeeractie

Ruim 10.000 supporters verlengen seizoenkaart

Ruim 10.000 supporters hebben de afgelopen weken gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun seizoenkaart te verlengen voor het seizoen 2014-2015. De voorrangsperiode voor huidige seizoenkaarthouders die ook volgend seizoen verzekerd willen zijn van hun plek in De Kuip duurt tot en met zondag 20 april.

Heb jij je seizoenkaart nog niet verlengd, dan kun je dat alsnog doen via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

Als je binnen de voorrangsperiode je seizoenkaart verlengt, profiteer je van een aantal voordelen. Zo heb je recht op gegarandeerd plaatsbehoud of voorrang op verplaatsing en betaal je geen verhoging als gevolg van prijsindexatie*. Besluit je jouw seizoenkaart na 20 april maar vóór het einde van seizoen 2013-2014 te verlengen, dan betaal je ook geen prijsindexatie*. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Na afloop van de competitie vervalt ook de voorrangsperiode voor jou als huidige seizoenkaarthouder. Je kunt dan niet meer verlengen, maar uiteraard wel een nieuwe seizoenkaart bestellen, echter wel zonder prijsvoordeel.

Inbegrepen in de seizoenkaart 2014-2015:
•         Toegang tot de zeventien thuiswedstrijden en eventuele play-offs;
•         Toegang tot de traditionele openingswedstrijd van het seizoen;
•         Toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd**;
•         Toegang tot de eerste thuiswedstrijd voor de KNVB beker (tot 1/8e finale)**;
•         Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
•         Gratis lidmaatschap Het Legioen, inclusief 11 x Feyenoord Magazine (voor kinderen tot en met 14 jaar Kameraadjes);
•         10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop (ook online).

Simpel verlengen en verplaatsen
Jouw seizoenkaart verleng je via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen kan met je 8-cijferige relatienummer, beginnend met 02 en je postcode). Indien je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze hier direct aanvragen.

Geen internet?
Heb je geen internet? Laat dan een verlengingsformulier toesturen. Bel dan met 0900-1908 (€ 0,15 p/m). Feyenoord stuurt het verlengingsformulier zo snel mogelijk naar je op.        

Kijk voor meer informatie of om direct je seizoenkaart te verlengen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

* In het seizoen 2013-2014 is na de verlengingsperiode de seizoenkaartprijs met 2,5% geïndexeerd. Dit geïndexeerde tarief is de vroegboekprijs voor de seizoenkaart 2014-2015. Heb jij je seizoenkaart vorig seizoen in de voorrangsperiode verlengd, dan krijg je als gevolg van de indexering dus wel te maken met een prijsstijging.
**  Indien van toepassing.