Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
SC%20Heerenveen-Feyenoord-16

Ruben Wolterman winnaar 'Voorspel de Uitslag'

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs! Afgelopen weekend de belangrijke wedstrijd tegen SC Heerenveen en de uitslag werd goed voorspeld door… Ruben Wolterman! Gefeliciteerd, jij bent de gelukkige winnaar!

Het was weer een heerlijke voetbalmiddag voor alle Feyenoorders. In de eerste helft zag het er niet naar uit dat Feyenoord drie punten ging pakken, maar door een goede tweede helft en mooie goals van Nicolai Jörgensen en Tonny Vilhena werd het feest alsnog gevierd in Rotterdam. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst heeft dankzij de 2-1 overwinning nu zes punten voorsprong in de Eredivisie op Ajax, dat 1-1 gelijkspeelde bij stadsgenoot Excelsior. En dat betekent drie dubbel feest voor Ruben Wolterman. Hij voorspelde de uitslag van de wedstrijd in Heerenveen ook nog eens goed en wint daarom een leuke Feyenoord-prijs!

Ben jij dit keer niet de winnaar? Niet getreurd! Voorspel nu via deze link de uitslag van de volgende wedstrijd: de topper tegen concurrent Ajax op zondag 2 april om 14:30 uur in Amsterdam. Wie weet ben jij dan de winnaar!