Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
0607vogel05

Roofvogels stelen de show tijdens laatste FBC Netwerkontbijt

Oog in oog staan met een roofvogel, het is niet iets dat je iedere dag meemaakt. En juist daarom was het laatste FBC Netwerkontbijt van dit seizoen zo bijzonder.

Geheel volgens traditie vond op de eerste dinsdag van de maand een netwerkevenement van de Feyenoord Business Club plaats. Tijdens de juni-editie was het tijd voor een ontbijt en dus verzamelde een veertigtal leden zich dinsdagochtend in alle vroegte in het Perscentrum van De Kuip. Daar stond hen, na het gebruikelijke gezamenlijke ontbijt en een onderlinge kennismaking, een bijzondere ontmoeting te wachten.

Spiegel
De FBC-leden luisterden geïnteresseerd naar een presentatie van Fares Boustanji, die in het teken stond van roofvogels. Aan de hand van zijn drie buizerds hield Boustanji de FBC-leden een spiegel voor en liet hij zien wie zij echt zijn. ‘Wat jij voelt en denkt over een ander heeft effect op de ander’, aldus Boustanji. ‘Vogels zijn precies zo. Zij reageren op jouw intentie en zien hoe jij je voelt.’

De FBC-leden konden de vogels van dichtbij benaderen. Wie dit wilde, kon een van de beesten bovendien op zijn of haar arm laten zitten. Boustanji besloot zijn verhaal met de tekst: ‘Mensen handelen vaak uit ratio, maar handelen uit gevoel is net zo belangrijk of zelfs belangrijker. Hier dient men de juiste balans tussen te vinden.’

Zichtbaar onder de indruk van de presentatie verlieten de FBC-leden de Perszaal, om vervolgens met elkaar na te praten over hetgeen ze zojuist gezien hadden. Uiteraard werd er ook genetwerkt, ditmaal op een informele sfeer. De nieuwe FBC-leden kregen allen een minuut om zichzelf binnen de Feyenoord Business Club op de kaart te zetten.

Laatste netwerkevenement
Met het netwerkontbijt is er een einde gekomen aan de FBC netwerkevenementen van dit seizoen. Graag zien wij onze leden terug op de Business Challenge op 16 juni 2016. Wie daar niet aanwezig is, wensen wij een prettige zomer en verwelkomen we graag in het nieuwe seizoen.