Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
ronnie%20flex%20-%20door%20athlynn%20vrolijk

Ronnie Flex treedt op tijdens Kameraadjes Voetbalfeest!

Ronnie Flex is een van de artiesten die op maandag 28 maart zullen optreden tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest. Deze Rotterdamse zanger, die vorig jaar doorbrak met enkele grote hits, is supporter van Feyenoord en vindt het dan ook erg leuk om voor duizenden Kameraadjes op te treden in De Kuip!

Ronnie Flex is niet de enige bekende artiest die zal optreden tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest. Ook Lee Towers, de Hermes House Band, de BZT Band en Noa (The Voice Kids) zijn van de partij tijdens de wervelende show in het stadion. De presentator is, net als vorig jaar, Pepijn Gunneweg, die je kunt kennen van de BZT Show.

Koop nu je kaartje!
De kaartverkoop voor het Kameraadjes Voetbalfeest is vandaag (dinsdag) begonnen. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je Kameraadje, dan ontvang je via de mail een speciale kortingscode om de gratis kaart te bestellen. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee; zij betalen slechts € 7,- per kaartje. Per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten bijgekocht worden.

Voor leden van de Feyenoord Juniorclub geldt een voorrangsperiode van twee weken. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen. Er zijn 10.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Wees er snel bij, want de editie van vorig jaar was snel uitverkocht!