Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20140702_graafland_nb

Ronald Graafland jaar langer bij Feyenoord

Ronald Graafland staat ook dit seizoen bij Feyenoord onder contract. De in april 35 jaar geworden doelman heeft een overeenkomst bereikt met de club over een verlenging van zijn aflopende verbintenis met één jaar, waardoor hij tot medio 2015 aan Feyenoord verbonden blijft. Graafland was de afgelopen drie seizoenen derde doelman in de selectie van trainer Ronald Koeman en zal in die hoedanigheid ook actief zijn in de selectie van de nieuwe hoofdtrainer Fred Rutten.

Feyenoord is zeer tevreden over de wijze waarop Graafland zijn rol invult. ‘Ronald is niet alleen een ervaren en betrouwbare keeper die er staat op momenten dat het nodig is, maar heeft ook een belangrijke functie binnen het teamproces’, zegt technisch directeur Martin van Geel.

Voor Graafland wordt het komende seizoen zijn vierde jaar op rij bij de selectie van Feyenoord. Afgelopen seizoen maakte hij in de laatste competitiewedstrijd tegen AZ (1-1) als invaller zijn officiële debuut voor de club en werd daardoor met zijn 35 jaar een van de oudste debutanten uit de clubhistorie. De keeper stond eerder tussen 1998 en 2000 al onder contract bij Feyenoord. Verder kwam hij onder meer uit voor Excelsior en Vitesse.