Fanshop
Fanshop
Feyenoord-NEC-15

Resterende kaarten voor Feyenoord - FC Groningen verkocht

De extra kaarten voor Feyenoord – FC Groningen die vrijdag in de verkoop gingen, zijn verkocht. Omdat FC Groningen niet alle beschikbare kaarten heeft afgenomen, kwam vak FF vrij voor Feyenoord-supporters. Zaterdagochtend werden de laatste kaarten voor dit vak verkocht.

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Groningen wordt gespeeld op zaterdag 11 februari om 19:45 uur. Het duel is tevens een Kameraadjeswedstrijd, waardoor Feyenoord tegen Groningen kan rekenen op de steun van duizenden jonge supporters.

Feyenoord Wedstrijdpakketten
Voor Feyenoord – FC Groningen zijn nog enkele Wedstrijdpakketten beschikbaar. Met een Wedstrijdpakket combineer je het bijwonen van een thuiswedstrijd met onder meer een rondleiding, inclusief een bezoek aan het volledig vernieuwde Feyenoord Museum. Het Feyenoord Wedstrijdpakket is te bestellen via www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

viagogo
Kun je als seizoenkaarthouder niet naar een thuiswedstrijd van Feyenoord? Bied dan jouw seizoenkaart aan bij viagogo. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten op www.feyenoord.nl/viagogo.