Fanshop
Fanshop
FullSizeRender

Restaurant De Kuip Eten en Drinken wordt Brasserie De Kuip

In de afgelopen weken is er hard gewerkt om de brasserie in het Maasgebouw in een nieuw jasje te steken. Nu deze restyling is afgerond, is de eetgelegenheid ook toe aan een nieuwe naam. Restaurant De Kuip Eten en Drinken heet daarom vanaf heden Brasserie De Kuip.

Met de restyling die de afgelopen tijd heeft plaatsgevonden ademt de brasserie veel meer het Feyenoord-gevoel uit. Zo zijn de oranje elementen vervangen door rode elementen, heeft de beeltenis van het Feyenoord-logo zijn plek gekregen en zijn er afbeeldingen van Feyenoord en De Kuip te zien. De industriële ‘Rotterdamse’ look is behouden gebleven, evenals de informele sfeer, waarin zowel de zakelijke gast als de Feyenoord-supporter zich thuis voelt. Met de opfrisbeurt is het ook tijd voor een nieuwe naam. Een naam die kort én krachtig is: Brasserie De Kuip

De naam benadrukt De Kuip als unieke locatie en ‘Brasserie’ geeft aan dat het om een eetgelegenheid gaat waar iedereen zich thuis voelt en er mooie gerechten tegen een mooie prijs worden geserveerd. Ter gelegenheid van de nieuwe uitstraling en de nieuwe naam komt op donderdag 22 oktober de selectie van Feyenoord in een besloten sfeer lunchen in Brasserie De Kuip. Op basis van de gezonde gerechten die de spelers dan voorgeschoteld krijgen, worden door Brasserie De Kuip vier openingsspecials gemaakt die in de komende vier weken achtereenvolgend op de specialkaart te vinden zijn.

Wilt u ook kennismaken met de vernieuwde brasserie en de uitgebreide kaart met heerlijke gerechten van goede kwaliteit? Kijk hier voor meer informatie of reserveer direct via de volgende link.