Fanshop
Fanshop
AS3I7143

Reserves trainen op regenachtig Varkenoord

De spelers die zich maandagmiddag op het trainingsveld lieten zien, werden daar daags na de 2-1 overwinning op PSV met applaus ontvangen door de aanwezige supporters.

Alle Feyenoorders die in de topper aan de aftrap stonden, werkten maandag binnen aan hun herstel. Tijdens de veldtraining kwamen zodoende alleen de reserves in actie, onder wie Bart Nieuwkoop en Miquel Nelom, die tegen PSV als invallers in het veld kwamen.

In de stromende regen werkten de Feyenoorders verschillende partijvormen af, onder leiding van Jean-Paul van Gastel en Roy Makaay.

Later op de middag meldden de basisspelers van de wedstrijd tegen PSV zich alsnog op Varkenoord, om daar kennis te maken met de deelnemers aan de jaarlijkse Talentendagen van Feyenoord Academy.

Voor deze spelers staat aanstaande woensdag de eerste groepstraining van deze week op het programma (10:30 op Varkenoord). Deze oefensessie is evenals de training van donderdag (10:30 uur) vrij toegankelijk voor publiek.

Feyenoord traint op vrijdag en zaterdag besloten in aanloop naar de stadsderby van aanstaande zondag tegen Sparta Rotterdam. De aftrap van de wedstrijd op Het Kasteel is om 12:30 uur.